Linkbuilding

indgående links bliver også kaldet linkbuildingIndgående links har altid været en af de vigtigste parametre, når et website skal rangeres af Google. Derfor er linkbuilding (kunsten at skaffe indgående links til et website) en af hjørnestenene i SEO – det kan ganske enkelt ikke negligeres, hvis man vil til tops i søgeresultaterne.

Professionel linkbuilding

Som SEO konsulent skaber jeg resultater for firmaer og webshops i en lang række forskellige brancher. Siden jeg begyndte at interessere mig for online marketing, har linkbuilding naturligt fyldt en stor del i min arbejdsdag.

Jeg finder det stadig imponerende, hvad linkbuilding af god kvalitet kan gøre for et website, der samtidig har styr på sin on-site søgemaskineoptimering.

En effektiv linkbuilding-indsats kan skaffe topplaceringer på Google og dermed få besøgstallet og omsætningen til at stige markant.

Mangler du trafik fra Google? Kontakt mig nu:

Dit navn

Din e-mail

Website

Har du tidligere fået professionel hjælp til SEO & linkbuilding?

Hvad er linkbuilding?

Lad os komme helt ned på jorden og gå i dybden med, hvad linkbuilding egentlig er for en størrelse. Jeg vil benytte en gammelkendt analogi til at beskrive, hvorfor det er så vigtigt at få indgående links til sin hjemmeside for at komme højere op på Google:

Google får hver dag ufatteligt meget ny data, der skal håndteres. Der er flere hundrede webshops i Danmark, som sælger f.eks. børnetøj. Google er nødt til at finde ud af, hvilken hjemmeside, der skal ligge nummer 1 (og derefter) på deres søgemaskine.

Et af de parametre Google bruger, er de indgående links. Google betragter så at sige et indgående link som en ‘stemme’. Det betyder, at hvis du har eksempelvis 20 indgående links, så har du 20 ‘stemmer’ på din hjemmeside. I princippet!

Google er nemlig, naturligvis, skruet sådan sammen, at 20 links fra 20 forskellige hjemmesider ‘tæller’ betydeligt mere end 20 links fra den samme hjemmeside. Derfor er det vigtigt at få indgående links fra så mange forskellige hjemmesider som muligt, hvis man vil opnå flere besøgende fra Google. Desuden vægter et link fra en autoritær kilde ala DR.dk langt højere end et link fra en nystartet blog.