SEO

Søgemaskineoptimering (SEO)Søgemaskineoptimering er en kunst, der kræver erfaring og evnen til konstant at ændre tilgang til faget, når spillereglerne bliver ændret af Google. For lad os bare gøre det klart med det samme – det er Google, der laver reglerne for søgemaskineoptimering i Danmark.

Derfor ville termen ‘Google optimering’ måske være mere passende for os danskere, men ikke desto mindre holder vi os til det internationale. Søgemaskineoptimeringen er kendt som Search Engine Optimization på engelsk, hvilket giver forkortelsen SEO.

Søgemaskineoptimering er en fornuftig løsning

SEO er noget enhver hjemmeside-ejer med respekt for sig selv tager meget seriøst. Med søgemaskineoptimering kan der skaffes rigtig mange ‘gratis’ besøgende, der f.eks. hos en webshop meget gerne skulle konvertere til kunder.

De besøgende er ‘gratis’ i og med, at de finder shoppen gennem Google og såfremt SEO-arbejdet er gjort ordentligt, har søgt efter netop det webshoppen tilbyder.

SEO er en investering

Man kan sagtens skaffe besøg til sin hjemmeside vha. diverse PPC (Pay Per Click) netværk som f.eks. Google AdWords og Facebook. Her er der dog den ulempe, at når der ikke længere postes penge i PPC-kampagnerne, kommer der heller ikke besøgende på hjemmesiden (og dermed kunder i biksen).

Med en aktiv og effektiv SEO-indsats kan man sikre gode placeringer på Google og dermed mange gode besøgende. Jeg har mange års erfaring med SEO & linkbuilding.

Vil du have flere besøg fra Google? Kontakt mig her:

Dit navn

Din e-mail

Dit website

Har du tidligere modtaget professionel hjælp til SEO?