03 mar

Støt Kræftens Bekæmpelse og få linkbuilding-hjælp

Føns & mænd mod kræftEfter halvandet års tid hos et search bureau har jeg valgt igen at blive selvstændig SEO konsulent. Her på 2. dagen i mit nye liv, er kalenderen naturligt fyldt med ledige timer, hvilket giver mig muligheden for at gøre noget jeg har haft lyst til i flere år – arbejde 3 dage for velgørenhed.

Ligesom mange andre danskere har jeg haft kræft tæt inde på livet. Det er ganske enkelt en forfærdelig sygdom, der rammer alt for mange familier.

Der bliver heldigvis gjort en enorm indsats fra organisationer som Kræftens Bekæmpelse, både når det kommer til forskning og hjælp til sygdomsramte danskere samt pårørende. Det arbejde vil jeg gerne hjælpe med.

Derfor løber jeg 3. maj YouRun Halvmarathon; et særligt velgørenhedsløb, der har til formål at indsamle midler til forskellige organisationer, hvor jeg altså har valgt Kræftens Bekæmpelse.

Linkbuilding mod cancer

Jeg vil gerne indsamle mange penge og har derfor valgt at tage 3 dage ud af kalenderen, hvor jeg vil gøre en aktiv indsats for at skaffe penge til den gode sag.

Hvis du har en webshop eller anden online forretning ved du allerede, hvor vigtigt SEO er for at tiltrække kunder. I SEO er linkbuilding en af de vigtigste (og sværeste) discipliner – linkbuilding er samtidig en af mine spidskompetencer.

Donér penge til Kræftens Bekæmpelse og få linkbuilding for 400 kr

Mit tilbud til dig lyder som følger; du donerer et valgfrit beløb (der er fradragsberettiget) til min YouRun-kampagne, hvor pengene går direkte til Kræftens Bekæmpelse, og så bygger jeg indgående link(s) til dit website.

Det står dig helt frit for, hvad du vil donere – ingen donationer er for små, det handler ganske enkelt om at skrabe penge sammen til kampen mod kræft. Uanset hvad vil du modtage linkbuilding til en værdi af 400 kr. 

Er du interesseret?

Udfyld kontaktformularen herunder – så sender jeg konkret information om, hvad jeg gør for at booste dit websites placeringer på Google…

OBS! Samtlige pladser er nu taget – mange tak for støtten!

    Dit navn

    Din e-mail

    Dit website

    OBS: jeg har, som nævnt, afsat 3 dage til projektet, hvorfor der er et begrænset antal pladser. Jeg forbeholder mig desuden retten til at afvise konkurrerende virksomheder.