Referencer

Hvad siger kunderne om SEO & linkbuilding udført af mig & mit lille team? Se et udpluk af udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere, jeg har arbejdet sammen med herunder:

juf.dkHalfdan Timm, online marketer & direktør, JUF:

Kristoffer og jeg startede med at arbejde med online marketing cirka samtidigt og jeg har kendt Kristoffer i flere år som en person, der leverer en høj værdi til sine kunder. Du får stabil levering og en konsulent, der tager opgaven til sig – og så har Kristoffer nogle kompetencer inden for især linkbuilding, mange kan have stor gavn af!

Fran Gandara, SEO country manager, Wimdu:

wimdu logo

Kristoffer has got great skills in the field of online marketing. Especially when it comes to SEO. During his time with Wimdu he worked hard and achieved several high positions in the search engines for our most important keywords.

Carsten Eghoff, ejer, Tonerland:

SEO referenceJeg valgte at få lavet SEO arbejde på min webshop, tonerland.dk, af Kristoffer Føns. Til en fornuftig pris har jeg fået en god hjælp til søgemaskineoptimering, som har været med til et stigende salg måned efter måned, og jeg vil klart anbefale andre at tage kontakt til Kristoffer Føns.

think digitalTroels Kjems, seniorkonsulent, Think! Digital:

Hos Think! Digital har vi flere gange brugt Kristoffer til at hjælpe vores kunder med at opnå højere synlighed i Googles søgeresultater. Kristoffer leverer et godt mix af ekspertviden og målrettet hårdt arbejde, og skiller sig positivt ud i en broget branche. Kristoffer er også en god inspirationskilde til mine egne skriverier på min rejseblog skiferietips.dk.

Andreas Linde skriver følgende anbefaling på min LinkedIn:

SEO konsulent Kristoffer Føns